Om teams Sverige

teams Sverige ägs och drivs av Daniel Kåven @Kaaven.se. Det är en startup där visionen är att göra det lättare att börja med Office 365, med fokus på Microsoft Teams.

Vi är inte en del av Microsoft, men entusiaster som vill ligga i bräschen.

Under 2020 kommer vi erbjuda stöd och information kring hur man jobbar i Office 365 med fokus på Microsoft Teams. Vi har redan öppnat vår Community för allmänheten där du kan få hjälp och stöd. Fokuset på sidan är kunskap, så där hittar du regelbundet artiklar med tips.

Det här är bara början, mer kommer framöver så håll i hatten!

Biografi

Daniel Kåven har sitt utsprång i Nordkap, Norge. Han köpte sin förste PC 1997 och flyttade till Sverige 2003 för att jobba med IT-support. En nörd med stort intresse för struktur, automatisering och ständiga förbättringar.

Senaste två åren har fokuset varit att utveckla utbildningar, konsultera och hålla utbildningar i Office 365 hos Lexicon i Östersund. Nu är fokus att lyfta den kunskapen in i teams Sverige och nå ut till hela landet

Vi verkar för att skydda din integritet och delar inte med 3:e part. Vi använder Google Analytics för att förbättra vår hemsida.

Läs vår Integritetspolicy för mer information.

Jag godkänner användningen Tacka nej till Analytics