Teams Sverige – En statusuppdatering

Teams som hub

Teams Sverige – En statusuppdatering

På några månader har mycket hänt här på teams Sverige och jag vill gärna dela med mig av vad som sker och vad som är på gång.

Sedan början på april har vi haft över 6000 besökare och vår Community har nu 120 medlemmar.

Vår ambitionen är att samla kunskap om Office 365 med fokus på Microsoft Teams. Därför fortsätter vi med artiklar om Office 365 och vi experimenterar med olika lösningar som skall göra det enklare att ta till sig information.

Utbildning är nyckeln till utveckling

Kunskap möjliggör utveckling därför har vi börjat lista upp utbildningsföretag och konstulter i Sverige. Dessutom erbjuder jag möjlighet att boka utbildning och stöd direkt med mig.

teams Sverige merchandise

För dig som vill stötta teams Sverige har vi skapat en webbshop så du kan få dig en t-shirt eller mugg med vår logga eller maskot. Vi har även en Musmatta så du har smarta kortkommandon nära till hands.

Lösningen levereras av Spreadshirt, det er Print on Demand med nöjdhetsgaranti.

Framtidsplanerna

Eftersom information är vårt fokus, skriver vi nya och uppdaterar våra artiklar. Vi experimenterar också med flera sätt att nå ut med kunskap. Just nu finns en prototyp av en en app för Teams och vi ser även på en kunskapsbank som besvarar frågor, kanske med en chattbot som hjälp.

Vi fortsätter att fokusera på möjligheterna med Office 365 och digitalisering. Mycket är på gång, men det kommer ta lite tid. Mer information kommer under hösten 2020.

Tack för att du är med oss!

Hälsningar
Daniel Kåven
teams Sverige

Daniel Kåven
Daniel Kåven
Framtiden är digitala lösningar, självständiga företag som samarbetar och engagerade människor som vill utvecklas.