Skip to content

Utbildning i Office 365 och Microsoft Teams

När du vill lyckas med Office 365 och Microsoft Teams är utbildning viktigt! Därför har vi samlat en lista över företag åt dig.

Coach Office 365

Coach Office 365 hjälper ledare att få individer och grupper att använda verktygen i den digitala arbetsplatsen (Office 365) på bästa sätt – för en mer effektiv, produktiv och harmonisk arbetsdag.

Dorite jobbar tillsammans med våra uppdragsgivare fram en plan som omfattar hur tjänsterna i Office 365 ska nyttjas effektivt (adoption) samt hur regulatoriska krav ska hanteras (compliance) samt hur en långsiktig verksamhetsdriven förvaltning av arbetssättet och tjänsterna i Office 365 etableras.

Eventful

Eventful underlättar den digitala vardagen i skolan

Vi är ett kunskapsföretag som arbetar med molntjänster och integrationer i kommunala och fristående skolor med utgångspunkt i Microsoft Office 365 och Google Suite.

Infocell

Söker du en utbildning i Officepaketet och Teams har du kommit rätt. Infocell erbjuder både lärarledda kurser och e-Learning. Hos oss har du allt under samma tak och får personlig service.

Med våra e-kurser kan du ge alla medarbetare just den utbildning som var och en behöver i Officepaketet. Pedagogiska videofilmer och digital kurslitteratur ger två alternativ till inlärning och problemlösning. Övningar och nedladdningsbara filer med facit tillsammans med frågetester för ökad inlärning. Öva och repetera hur mycket du vill och när du vill.

Moderskeppet

Moderskeppet ger dig ny kunskap och hjälper till med problem i foto, design, webb och video. Allt är skapat med stor pedagogisk omtanke och erfarenhet.

500 onlinekurser & e-böcker
Du lär dig från svenska experter som är pedagogiskt tränade och inspirerande.

Lexicon

Vår rikstäckning i kombination med generalister och specialister över hela landet gör att vi kan erbjuda utbildningar, konsulttjänster och andra kompetenslösningar för organisationer i alla former och storlekar.

Storyals

Med Storyals kan företag och organisationer av alla storlekar ge sina medarbetare den ”Aha”-upplevelse som behövs för att trigga en förändring.

Med våra unikt framtagna ”story-baserade tutorials” visar vi på ett engagerande sätt hur Office 365 kan användas för att nå snabbare resultat med eLearning, quiz och certifikat.

Erbjuder du utbildning men är inte med på listan?

Eftersom kunden är i fokus är det viktigt att visa möjligheter och utbud. Därför ger vi alla företag en plats på listan! Du behöver bara skicka en chatt eller mejl till daniel @ teams . se, så lägger jag till er.