Utbildning i Office 365 och Microsoft Teams

Utbildning i Office 365

När du vill lyckas med Office 365 och Microsoft Teams är utbildning viktigt! Därför har vi samlat en lista över företag åt dig.

När det är dags för en utbildning kan du som småföretag boka en med Daniel Kåven, som utvecklar teams Sverige. Annars hittar du andra företag som hjälper dig komma igång på listan nedanför.

Coach Office 365

Coach Office 365 hjälper ledare att få individer och grupper att använda verktygen i den digitala arbetsplatsen (Office 365) på bästa sätt – för en mer effektiv, produktiv och harmonisk arbetsdag.

Vi på Dorite är Microsoft 365 experter som erbjuder strategi och rådgiving inom så väl utveckling av nya arbetssätt som teknik. Vi hjälper er att effektivisera, automatisera och förenkla för både era medarbetare och IT-avdelning med nytänkande lösningar och beprövade koncept.

Har ni utmaningar och behov av hjälp kring förvaltning, haltande processer, mobilitet eller bättre förståelse av obegriplig information så hjälper vi er i både mindre och större åtaganden. Vi coachar och stöttar genom hela er förändringsresa och förvaltning.
Tillsammans tar vi fram lösningar som snabbt hjälper din organisation att leverera värde

Eventful

Eventful underlättar den digitala vardagen i skolan

Vi är ett kunskapsföretag som arbetar med molntjänster och integrationer i kommunala och fristående skolor med utgångspunkt i Microsoft Office 365 och Google Suite.

Lexicon

Vår rikstäckning i kombination med generalister och specialister över hela landet gör att vi kan erbjuda utbildningar, konsulttjänster och andra kompetenslösningar för organisationer i alla former och storlekar.

Moderskeppet

I Moderskeppets kurs lär du dig hur Teams fungerar så att du direkt kan schemalägga och hålla ett videomöte. Du lär dig också  hur du kommunicera och delar filer med rätt grupp av kollegor – ditt Team.

Kursen ingår i medlemskapet på Moderskeppet. Du får tillgång till 500 onlinekurser & e-böcker inom webb, video, foto och design.  Du lär dig från svenska experter med gedigen pedagogisk erfarenhet

Erbjuder du utbildning men är inte med på listan?

Eftersom kunden är i fokus är det viktigt att visa möjligheter och utbud. Därför ger vi alla företag en plats på listan! Du behöver bara skicka en chatt eller mejl till daniel @ teams . se, så lägger jag till er.

Vi verkar för att skydda din integritet och delar inte med 3:e part. Vi använder Google Analytics för att förbättra vår hemsida.

Läs vår Integritetspolicy för mer information.

Jag godkänner användningen Tacka nej till Analytics