Skip to content
To Do, samla dina uppgifter

✔ Ha koll på det som ska göras med To Do

Har du också listor, fästisar och lappar liggande överallt? Saknar du lite ordning på vardagen? Då är To Do lösningen som hjälper dig.

Här samlar du dina uppgifter på en plats. Den är tillgänglig och har kopplingar till andra verktyg i Office 365. Du får i denna artikel lära hur du kommer igång. Men vi börjar med hur du hitta den, klick på knappen nedanför.

En introduktion till To Do

När du har öppnat appen kommer du till se menyn till vänster och dina uppgifter till höger.

Menyraden visar först 3 vyer, därefter kopplingar och till slut dina listor. Vyerna samlar uppgifter från dina olika listor så det blir enklare för dig att hitta de.

Min dag är lite speciell då den töms varje dag. Därför startar du dagen med att klicka på 💡 (glödlampan) och väljer de uppgifter du vill göra idag. Välj ut 3-5 uppgifter per dag, så det inte blir lika stor press. Visar det sig att du har fler uppgifter lägger du till de när du är klar med de första.

To Do vänstermeny
Min DagDe uppgifter du har ska göra idag. Listan nollställs varje dag.
ViktigtDe uppgifter du har stjärnmarkerad för att kunde se det som är viktigt.
PlaneratDe uppgifter som har ett slutdatum.
Tilldelad till digUppgifter tilldelad till dig från Planner.
Flaggade e-postDe mejl du har flaggat i Outlook.
UppgifterDina egna uppgifter, här hamnar också de uppgifter du skapar under Min dag, Viktigt och Planerat.

Samla dina uppgifter på en plats

Du hittar dina uppgifter från Planner. Det gör att du ser personliga uppgifter och dina Planneruppgiter på samma plats. Har du redan jobbat med uppgifter i Outlook, hittar du de här. Uppgifter du skapar i To Do kommer också hamna i Outlooks uppgifter. Även flaggade mejl har sin plats här. Skulle du tidigare har jobbat i Wunderlist så är har de nu stängt ned den och ersatt den av To Do.

Du kan inte hitta din To Do i Microsoft Teams än, men det är på väg. Microsoft har sagt att Lists kommer lanseras i år och samla uppgifter i Teams på ett nytt sätt.

Saknar du några fält?

Om du inte ser Tilldelad till dig och Flaggad e-post, behöver du klicka på ⚙ (Kugghjulet) uppe till höger i webbläsaren och välja To Do Inställningar, därefter scrolla ned till Anslutna appar.

To Do i dator och mobil

Vi rekommenderar att du laddar ner To Do till dator och mobil, då får du bättre tillgänglighet och kan enklare se notifieringar.